Jacob Jensen Design A/S

Maj 2016


Lasse Buhl er en behagelig, lun og yderst kompetent herre, som kan sit håndværk. I forbindelse med at Jacob Jensen Design skulle iværksætte en ny vækststrategi, hjalp Lasse os bl.a. med at udvikle vores forretningsplan, så vi kunne komme i gang med at realisere. Jeg giver min varmeste anbefaling til Lasse.

Timothy Jacob Jensen
CEO og Chefdesigner
Jacob Jensen Design A/S


Jacob Jensen Design A/S er en verdensberømt designfirma, der nu også lancerer produkter i eget navn.


 

EKKOfonden

September 2015


Lasse arbejder med stor resultat- og målorientering. Han er hurtig til at finde løsningen på en given udfordring og går gerne utraditionelle veje, hvis det er bedste og hurtigste vej til målet. Med Lasses hjælp har EKKOfonden fået iværksat styringsredskaber som f.eks. ledelsesrapportering, rullende likviditetsbudgetter, præcise fordelingsnøgler etc. – alle tilpasset virksomhedens særlige behov. Værdien af Lasses arbejde i EKKOfonden fremstår meget tydeligt, idet vi nu har overblik og tryghed i forhold til økonomistyring, således at ledelsens tid og ressourcer kan anvendes på udviklings- og strategiarbejde frem for drift.

Torben Reese
Bestyrelsesformand


EKKOfonden er en erhvervsdrivende fond, der over hele landet arrangerer botilbud, særligt tilrettelagte projekter og støtte i eget hjem efter Servicelovens for vanskeligt stillede borger.


 

SJØRUP TRAKTOR A/S

Marts 2013


Lasse Buhl Jørgensen blev medlem af bestyrelsen hos Sjørup Traktor A/S i 2006, og vi er meget glade for at have så aktiv en bestyrelsesformand som ham. Han var hurtig til at sætte sig ind i alle firmaets aktiviteter, nationalt og globalt, og er for os en meget vigtig sparringspartner og medspiller.
Lasse er altid godt forberedt til møderne, er meget engageret, ansvarsbevidst, aktiv og kræver action. Takket være ham har vi fået ændret mange arbejdsgange og procedurer, som har gjort arbejdet meget bedre, lettere og langt mere effektivt for både ledelse og medarbejdere.
Derudover har Lasse været en vigtig person i forbindelse med bankmøder og juridiske anliggender. Grundet sin store faglige viden og sin erhvervsmæssige baggrund har Lasse også meget forstand på ledelse – herunder på personalepolitik og motivationsparametre.

Direktør Ole Lauridsen
SJØRUP TRAKTOR A/SSavværksvej 2, Sjørup

8800 Viborg

Tel.:  +45 97548300

www.sjoerup.dk


Sjørup Traktor A/S beskæftiger sig med eksport af brugte traktorer og entreprenørmaskiner samt salg af nye og brugte reservedele primært til landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner.Kampster A/S

Efteråret 2012

Lasse har de seneste to år været mig en uundværlig og dybt kvalificeret rådgiver ved vurdering og forhandling af tre forskellige virksomhedscases.
Hans evne til altid at søge en aftale, der tilgodeser begge parter, er noget, jeg både sætter stor pris på og personligt har nydt godt af. Det har resulteret i solide og langtidsholdbare løsningsforslag.
Det er tydeligt for mig, at revisorbaggrunden kombineret med erfaringen fra direktørposter er det afgørende. Fokus er altid rettet mod parametre, der tilfører både drift og aftaleværdi fremfor udelukkende fokus på kortsigtet talgymnastik.
Senest har Lasse været styrmand under opbygningen af det finansielle fundament for Kampster A/S, undertegnedes start-up virksomhed. Investorerne og jeg er både glade og stolte over efterfølgende at have fået Lasse med om bord som formand for bestyrelsen.
Jeg medgiver Lasse mine allervarmeste anbefalinger og står gerne til rådighed for yderligere oplysninger.

Anders Stampe, Co-founder
Kampster A/S


anders@kampster.com
+45 2320 7111
www.kampster.com

Kampster A/S driver en online platform, hvor brugerne på en nem og enkelt måde kan etablere en turnering, afvikle turneringen eller deltage i en turnering med venner eller andre i netværket. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for hvilke turneringer, der kan laves, og turneringerne kan køre online såvel som offline.
CONFAC A/S

November 2011


Efter at have modtaget flere gode anbefalinger tilknyttede vi i juni 2010, Lasse Buhl Jørgensen som bestyrelsesformand i Confac A/S.
Som nyetableret virksomhed i betonelementbranchen, var Confac på daværende tidspunkt under betydeligt finansielt pres, på grund af de historisk ringe betingelser i byggebranchen.
Lasses påtog sig omgående rollen som kaptajn med stor dygtighed og handlekraft og navigerede selskabet igennem dette risikofyldte finansielle farvand.
På ultrakort tid var Lasse således hovedarkitekt og drivkraft til at overbevise gamle og nye finansielle legekammerater om, at Confac bliver en fremtidig kæmpesucces og således var værd at satse på.
Efter ét års ihærdig og intensiv arbejde fremstår Confac allerede i dag som en virksomhed, der er styrket på alle fronter.
Confac’s finansielle bagland og soliditet er kernesund, gældsafviklingen kører efter en snor og bundlinjen er ændret fra underskud til overskud.   
Kort sagt stillede vi Lasse en kæmpestor opgave med at få virksomheden på ret køl - og Lasse løste opgaven langt bedre, end vi havde turdet håbe på, så Confac i dag fremstår som branchens mest manøvredygtige virksomhed.

Erling Holm
Direktør og medejer

T + 45 41 90 82 01
erling@confac.dk

 
Frederiksdalvej 16
DK-8940 Randers SV
T +45 87 11 10 00
www.confac.dk

CONFAC A/S har specialiseret sig i produktion af sandwichfacader primært til lager-, erhvervs- og institutionsbyggeri. Virksomheden leverer facader i spændet fra simple lagerhaller til avancerede institutionsbyggerier med unikke designfacader. ”Vi venter ikke på fremtiden – vi skaber den”.Stenger & Ibsen Construction A/S

Marts 2013


Lasse Buhl Jørgensen har gennem seks år været bestyrelsesformand for SIC. I denne periode har SIC været i gennem en voldsom vækstfase, hvor vi bl.a. ved Lasse’s hjælp, lykkedes med at få top- og bundlinje til at følges ad.

I en travl hverdag med stor fokus på driften fra ejernes ide, har Lasse været katalysator på den strategiske proces inkl. den efterfølgende vigtige implementeringsfase, som vi har været igennem. Denne proces har været vital for at bringe organisationen og systemerne i trit med virksomhedens vækst og for at forberede os til at være et skridt foran.

Lasse er desuden engageret i sourcing af kompetencer til virksomheden ved såvel ansættelse af nye medarbejdere som ved anvendelse af eksterne rådgivere.


Jens Bak Ibsen
Direktør

 
Nørregade 73
DK – 7860 Spøttrup
+45 96 560 560
 
Stenger & Ibsen Construction A/S leverer turnkey-løsninger inden for etablering af vindmøllefundamenter og relaterede anlægsopgaver (civil works) til alle størrelser vindmølleprojekter.A-sport A/S

Februar 2013


Jeg har altid vidst, at det er en svær øvelse at slå to virksomheder sammen.
For godt et år siden kom en af vores største konkurrenter og bankede på døren. De spurgte, om vi skulle finde en vej sammen.
På daværende tidspunkt havde jeg brugt Buhl Advice A/S v/ Lasse Buhl Jørgensen som personlig rådgiver i godt et år.
Jeg var ikke det mindste i tvivl - Lasse var den rigtige til at hjælpe os med denne opgave.
 
A-sport A/S indledte forhandlinger med Virklund Sport A/S i februar 2012. Fusionen blev en realitet den 1. juli 2012.
 
På rekordtid  kom vi frem til den helt rigtige løsning.
Dette har kun været muligt, fordi Lasse har ydet en utrolig professionel og yderest kompetent rådgivning.
Lasse har med sit utrolige menneskekendskab , og sin evne til at se to sider af en sag, været uvurderlig i de, til tider, lange forhandlinger inden vores endelige fusion.
Jeg giver Lasse de bedste anbefalinger, når det gælder, personlig og firmacoaching  og fusionsrådgivning. 

 
Med venlig hilsen
Anders Thomsen
DirektørKatkjærvej 8  | 7800 Skive  |  Tlf. +45 9751 0717|
www.a-sport.dk

A-sport A/S er totalleverandør af idræts-, trænings- og aktivitetsudstyr til danske klubber, skoler og institutionsmarkedet. Produktsortimentet indeholder alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning og sjove aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbaner, stadions m.m. Der er fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service overfor vores kunder.
SAMARBEJDSPARTNER
 

Advokatfirmaet Dahl, Herning

Marts 2013


Jeg har lært Lasse Buhl Jørgensen at kende som en ærlig, kompetent, målbevidst og resultatorienteret
rådgiver, der vil sine kunder og samarbejdspartnere det absolut bedste. Lasse betræder ikke altid den
populære vej. Han ved, at de nødvendige beslutninger ofte kan være upopulære, men alligevel nødvendige
for at nå målet.

Jens Paulsen
Advokat (H) /Partner


Advokatfirmaet Dahl, Herning
www.dahllaw.dk

DAHL er et af Danmarks største advokatfirmaer og det største i provinsen. Firmaet tæller 200 medarbejdere – heraf 100 jurister – og holder til i Esbjerg, Herning, København og Viborg.